4 kommentarer Skriv kommentar

  1. jm

    1. Ett utmärkt tillfälle att träna hunden på kommandot ”nej” (eller vittringsprov om man håller på med lydnadsträning)
    2. Ett utmärkt tillfälle att känna sig duktig – bara att plocka fram en platskasse, stoppa ner skräpet och slänga. Har man möjlighet att göra nåt åt eländet och inte gör det är man inte mycket bättre än den ursprungliga syndaren tycker jag.

    Hälsningar
    Jennifer

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Det var ord och inga visor Jennifer 🙂 och i sak kan jag förstå dig men:

    1. Jag har inte som krav att min hund ska gå som ett frimärke vid min sida utan hon får gärna strosa fritt = jag ser inte alltid henne varje sekund av promenaden = hon kan stanna och börja äta av grillade ben, sura köttförpackningar och annat som folk kastar både synligt och in i buskar och dylikt.

    Ser jag henne äta kan jag stoppa henne, ja.

    2. Jag har inte för vana att promenera omkring med varken bärkassar eller sopsäckar och ibland är det vad man hade behövt för att städa upp. Och ärligt talat…där går min gräns för ”ta ansvar för vår jord”- när jag går på mina powerwalks med hunden gör jag det för att motionera oss båda- inte för att städa.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>