Mera lördag- grillpremiär och cykling i regn

Idag var jag säker på att det skulle bli en lika varm dag som flera föregående så jag begav mig till Dalby med Soya redan vid 8- tänkte slippa för mycket hetta eftersom doggy förvisso älskar värme men bara om hon får sova, sola eller lata sig i den.

Att arbeta i värme är verkligen inte hennes ”cup of tea” och då går hon med låååångsamma steg om hon får välja.

Efter vår powerwalk, min veckohandling och lite trädgårdsarbete fick jag för mig att cykla till stallet, något jag gör väldigt sällan även om det bara tar 10-15 minuter.

Och det var tydligen till att utmana ödet för från ingenstans kom världens regnskur och jag blev ganska blöt.

När jag hade mockat till de två hästar jag lovat att göra detta åt och fixat med deras foder cyklade jag hem och tack och lov tittade solen fram igen- maken och jag hade sedan tidigare bestämt att vi skulle premiärgrilla.

Grillningen avlöpte utan någon nederbörd och jag måste ha drabbats av någon knäpp för då bestämde jag mig för att cykla till stallet IGEN- denna gången för att gå ut och gå med Kreon.

Sagt och gjort, jag cyklade iväg, gick de 20 minuterna med Kreon, hoppade upp på cykeln för att bege mig hemåt och då hände det IGEN: mer regn!

Så jag ska nog inte cykla på ett tag känns det som, nu vill jag bara ha sol!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>