Måndag- befriad!

I morse var jag otroligt spänd inför veterinärbesöket- Kreon har ju ”motionerat” sedan i torsdags (läs: skrittat i 20-25 minuter) och idag lät jag honom till och med trava i kanske 1½ minut och frågan var hur detta hade påverkat såret.

Helt ok visade det sig när jag tog av bandaget och veterinären instämde i att vi nu ska ”köra på” och se vad som händer.

Jättebandaget har ersatts med ett mycket mindre, jag ska försöka ha Kreon i en vanlig hage så vida han inte börjar tokspringa och jag kan börja rida!

Eller jag och jag…ridningen tänkte jag initialt överlåta med varm hand till Mini och inte ens hon ska få äran att riskera sitt liv förrän jag har tömkört/ longerat Kreon i några dagar.

Förhoppningsvis uppskattar Kreon att både ha befriats från sitt bandage och sin lilla fålla- jag kommer att ha tät kontakt med hans x-ägare veterinären så att hon kan följa sårets utveckling och vid behov ändra vår tänkta set-up.

Håll nu alla tummar är ni snälla!!!!

Såret i onsdags eftermiddag.

Såret måndag morgon.

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>