Torsdag- klok?

Idag tog jag ännu ett steg närmare faktisk ridning :), det blev longering med sadel för att kolla så inte några gamla sadeltvångsidéer hade väckts till liv hos Kreon- det hade de INTE.

Mr Mupp travade och galopperade så fint och när jag sedan tog av bandaget för sedvanlig koll och byte såg allt fortfarande mycket bra ut.

Efter dessa positiva besked beslutade jag mig för att våga släppa ut Kreon i gräshage och hoppas att han inte skulle springa som en dåre då dessa är större och därmed också mer ”spring-vänliga” än våra grus-diton.

Nu var det inte jag som skötte hagutsläppet eftersom det alltid sker när jag redan är på jobbet men jag fick ett förvånat sms från Mini som undrade om Mupps var drogad- han hade tydligen varit snäll som ett lamm när han släpptes på grönbete.

Förhoppningsvis är djuret klokare än vad jag tillskriver honom och fattar (hur han nu skulle kunna göra det???) att ”springa som en dåre” = ingen gräshage på ytterligare ett tag- kan han göra den kopplingen är jag mycket glad :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>