Lördag- tankefel

I morse kollade jag på väderleksprognosen på www.klart.se som jag har tagit för vana och när jag kastade en blick på hela Sverige-kartan och såg att norrlänningarna hade 8 grader ”varmt” tänkte jag medlidsamt ”stackars satar”.

Sekunden efter såg jag att det i Staffanstorp var 10 grader- inte mycket bättre med andra ord!

Jag vet inte hur många grader jag hade FÖRVÄNTAT mig och det spelar egentligen ingen roll för kallt var det när jag gick utanför dörren.

När jag kom till stallet fick jag höra att ”vi” numera har 2 föl på anläggningen, nummer 2 föddes klockan 1 i natt.

Efter att ha beundrat nytillskottet satte jag igång att beta av stora delar av dagens ”to-do lista”, det blev en del.

Mockade och fixade foder till Kreon och 2 andra hästar, släppte ut Muppis i en gräshage och satte sedan igång med projekt städning/ rensning av stallskåpet.

Det är konstigt; hur ofta jag än röjer i detta så hittar jag alltid saker att slänga, detta trots att jag av någon dum anledning är liiiite av en samlare tänkandes ”det kan vara bra att ha”.

Således har jag tex diverse lädersmörjor som inte använts på åratal och de KOMMER nog inte heller att användas någonsin eftersom jag sedan dess hittat ANDRA, BÄTTRE produkter (Amerigos egen lädervårdsserier för att vara exakt) men lik förbannat näns jag inte slänga burkarna.

WHY….kan man ju undra…och jag har inget riktigt bra svar på det så jag behåller burkarna ett tag till och låter dom ta upp plats i skåpet.

Det har redan kommit några störtskurar under förmiddagen så vi får väl se var dagens Kreon-ritt ska äga rum…att ha tillgång till ett ridhus är verkligen GULD!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>