Veckan som gått

På väg mot kassan- kundvagnen ser ut som den brukar under mina Gekås-besök.

Veckan började på bästa tänkbara vis- ett morgonbesök av Kreons x-ägare och tillika veterinär på måndagen där vi enades om att såret är redo att möta verkligheten- läs: Kreon kan börja ridas.

Som ni vet har jag ju varit otroligt deprimerad under den sega vilan så detta var verkligen ett glädjebesked och jag kunde glad i hågen hoppa in i bilen och köra till nästa highlight- Ullared.

På Gekås snabbshoppade jag och två fd stallkamrater i några timmar- allt medan solen gassade utomhus och det verkligen LUKTADE sommar ute.

Tyvärr har vädret sedan dess inte varit så somrigt precis- en del dagar har man snarare undrat om det är höst; det har blåst och varit kallt.

Efter några dagars inledande longering har Kreon ridits sedan i fredags och än så länge bara av Mini medan jag har stått som en barnsligt stolt hästägare på marken.

Hittills är jag mycket nöjd med sakernas tillstånd- såret klarar ridningen mycket bra och bandaget sitter till 100 %.

Jag gissar att detta arrangemang med kompress och vetrap som byts varje dag kommer att behövas i några veckor till men hellre det än att Kreon kliar på såret med det andra benets sko.

På Soya-fronten har det också hänt en del; i torsdags träffade vi Åsa med Vilja och blev jagade av kor, i lördags räddade vi ett bortsprunget får och idag har Pippi träffat sin make Trillik på Järavallen.

Nu hoppas jag VERKLIGEN på en bekymmersfri och rolig sommar- en hel del planer, som om de går i lås, indikerar detta men man vet banne mig inte.

Förra sommarens semester tyckte jag kändes mer eller mindre förstörd eftersom Archie var till salu då och det var så jobbigt och de senaste 7 veckorna har ju verkligen varit dystra så om man får beställa lite GLÄDJE så gör jag absolut det!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>