Birgitta tänker framåt (ylletäckesfråga)

Har beställt 2 ”Mias”-schabrak från www.butikenistallet.e-butik.se och medan jag väntar på att få dom satt jag och funderade på om jag inte skulle köpa även ett ylle-ridtäcke från Mias därifrån.

Ylletäcket kostar 660:- och man kan välja på ”tusen” olika färgkombinationer vad gäller täcke, kantband och passpoal = man behöver inte ha samma som ”alla” andra.

Nackdelen med denna webshop är att även leveransen tar ”tusen” veckor- schabraken har jag redan väntat på i 8-9 veckor men vad gäller ridtäcket lär det ju förhoppningsvis :))) inte behövas på några månader.

Nu till min fråga:

Någon som har detta ridtäcke och har något att säga om kvalité osv?

12 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag har ländtäcket inte ridtäcket. Schabraken är super. Köper inga andra längre, blir bara besviken på kvalitén.

    Svara
  2. Johanna

    Ull-täcket är superfint!
    Tät, mjuk ull i fina färger. Och lika välsytt som schabraken.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Anna:
     
    Vilken färg valde du till ländtäcket?
     
    Vad gäller schabraken instämmer jag till 100 %. 9 av 10 schabrak som jag köpt, oavsett märke och pris krymper för mycket trots att jag tvättat dom i 40 grader. Dressyrchabaken brukar således hamna under hoppsadeln snabbt men det känns inte OK. 

    Svara
  4. Anna

    Jag hade beslutsångest om jag skulle ha det bruna som på bilden eller blått med gul kant. Tillslut så köpte jag det blå och några veckor senare kom det ut ett oanvänt brunt på Tradera så då köpte jag det också. Har det bruna till vardags och det blå på tävling för det matchar mitt vita Mia schabrak med blå och gul kant.

    Svara
  5. Birgittas hästsida

    Anna:

    Tidigare hade jag tveklöst valt det blå men nu har jag plötsligt fått för mig att jag vill ha ett brunt- tror det hade varit jättsnyggt på Kreon och lagom ”diskret”. Sedan är det ju så vanligt med blått.

    Svara
  6. Anonymous

    Men hur håller ni ylleländtäckena rena???? Jag har en skimmel och har ett svart ylletömkörningstäcke med grå kant som är SKITSNYGGT – men efter ett pass är det fullt av vita hår och även om det är på undersidan håller jag på att bli tokig 🙁 I våras hade jag ett psykbryt i några timmar medan jag dammsög, rollade med klisterrulle, tejpade och borstade rent mitt!!! Vet inte om jag ens orkar ta fram det till hösten igen!

    /My

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>