Torsdag- minnet var bra och INTE kort

Idag var Mini och jag verkligen nöjda med vårt Mupp-djur!

Jag bad Mini att lägga fokus på slutorna för höger skänkel och prova några byten- tänk så behändigt att bara kunna stå på marken och domdera :).

Skämt å sido- även från marken syntes Kreons större svårigheter i slutan för höger än vänster skänkel men det är ingen katastrof eller något som oroar mig.

Bytena småchockade både Mini och mig- dessa mindes Kreon VÄL hur man gjorde och han gjorde dom alla mer eller mindre odramatiskt och faktiskt riktigt bra. Inte så att de är tävlingsmässiga men de gjordes lätt, utan hopp och skutt och vi blev som sagt förvånade över att det inte fanns en tillstymmelse till sargsparks-försök eller annat som vi ibland har fått se och känna på tidigare.

Ja, det är en dr Jekyll och mr Hyde jag äger….absolut!

Mitt humör var på topp efter att ha bevittnat detta mästerverk :))), tänk vad lite som ska till när man är en knäpp hästägare :)))!

Gullis bakom galler :)! Den lilla katten kan verkligen roa sig själv och jag skrattar ofta med och åt honom.

Svenska bloggars mest fotograferade kota de senaste månaderna? Som synes går det framåt med läkningen och min plan är att prova att ta av bandaget om 3-4 dagar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Suttit och läst (+ kommenterat faktiskt!) lite nu ikväll, (sedan en tids frånvaro) och sååå kul det är att ni är ”back on track” — jag menar givetvis inte på tävlingsbanorna utan jag menar mer det vardagliga med ridning/träning etc!!! Det känns som ”Äntligen!!!”, liksom. 🙂

    Och snart är det tävlingar igen, det tror jag fullt på! Lycka till!

    /Anonym-M, som ska försöka följa bloggen bättre om tid bara finns. 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>