Fredag-stallmys

Så skönt med en ledig dag som jag till stor del har använt till att gå och pula i stallet utan att känna mig jäktad.

4 boxar har mockats, 12 höpåsar packats och sedan har jag gjort lite annat smått och gott också, sådant som inte blir prioriterat i vardagen.

Mini och Kreon invigde gräsbanan för i år, jag red ju där en del förra hösten utan problem så jag förväntade mig inga bekymmer nu heller och så blev det också.

Kreon gick tvärtom jättebra; både Mini och jag var nog fortfarande inspirerade av kiropraktor-Evas ord om att rida mer framåt då vi besökte henne härom dagen och Kreon traskade på som bara den :).

Massor av rena byten blev det och över huvud taget ett bra jobb med fokus på skolorna.

Jättebra också att det tillkom 3 ekipage på banan medan Mini red- också det nyttigt!

Efter Kreons strålande prestationer blev han rejält omklappad och fick gå tillbaka till sin gräshage i regnet medan jag tittade på när Mini red en ny häst som hon har fått låna- OTROLIGT FIN!!!!

Ett av de bästa betygen när man tittar på en häst tycker jag är om man blir ridsugen och det kan jag lova att jag blev!

Gulils försöker inleda en brottningsmatch med Mimmi.

Mimmi som är fler år äldre uppskattar inte sådant trams så för det mesta får Gullis roa sig med sig själv. Han har numera blivit nästan överdrivet social :), när jag tog ut Kreon för ridning på utebanan kom han dit för att hålla lektion 🙂 och när Mini sedan red sin häst i ridhuset kom han banne mig dit också.

Som tidigare nämnts togs vårt hö här igår och nu är det vår tillfälliga ridbana. Tyvärr är det stenhårt i marken då det inte har regnat på evigheter men eftersom det är midsommar idag och det då regnar som sig bör 🙂 så blir det förhoppningsvis mjukare snart.

 

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>