Söndag- dra åt skogen!

Idag känner jag mig verkligen välmotionerad trots att jag inte har ridit en meter :).

Först följde jag och Soya med Mini ut på en kort uteritt med hennes nya lånehäst- den kom ju för bara några dagar sedan och är dessutom bara 5 år så det känns inte så klokt att ge sig ut i våra omgivningar utan sällskap.

I stället gick jag alltså bredvid och hade den dessutom i en longeringslina IFALL något skulle inträffa men på det stora hela uppförde sig det lilla djuret väl och vi kom alla helskinnade hem.

Efter denna promenad var det dags för Kreons motion och vi gjorde som förra söndagen- åkte till Skrylle!

Även idag förflöt hela turen utan incidenter och vi var ute på en något länge runda än sist så det blev nästan 1½ timmes skritt i både regn och sol.

Tyvärr fanns det mängder av bromsar men konstigt nog brydde sig Kreon inte det minsta om att han hade en hel del av dom lite här och var på kroppen- trots att jag inte hade preparerat honom med någon insektsspray.

Prognosen säger fortsatt regn ända tills på tisdagen så det känns skönt att ha kunnat vara ute och ha fått en mysig stund tillsammans.

Bra ridvägar.

Soya lever farligt som vanligt.

Rogivande skog.

Soya förbereder sig för hemfärd.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>