Veckan som gått

Nu börjar min semester att närma sig, har en vecka kvar att jobba och känner mig tack och lov inte det minsta sliten à la ”får jag inte ledigt snart dööööör jag”.

Mini har ridit 2 gånger i veckan och det har gått aldeles utmärkt.

Sista dagen, i torsdags, filmade jag faktiskt och det är bara att inse; antingen måste jag börja filma oftare (TRÄNA på att filma) eller lägga ner detta projekt helt för just nu är mina alster inte mycket att skryta med.

Några sekvenser blev i alla fall hyfsade så dom tänkte jag faktiskt visa med Minis goda minne inom några dagar.

Vad gäller uteridningarna kämpar jag på med en dåres envishet- många hade nog bara struntat i det och låst in sig i ridhuset men det är verkligen inte min grej även om jag älskar ridhusridning som sådan.

Men att begränsa sig så och inte kunna variera ridningen- nej, det vill jag inte annat än om det absolut inte finns något annat sätt.

Just nu tycker jag att det har skett framsteg på uteridningsfronten- Kreon kan numera gå på vägen utanför ridhuset utan att göra ALLT för att slippa och jag kan galoppera längre sträckor på flera platser ute.

Dressyren fungerar som alltid bättre och glädjande är att Kreon varit lika fin på både gräs och grusbanan i veckan som i ridhuset.

Jag tar dock inget för givet- min hästs humör kan svänga på en tiondels sekund och jag tar därför alla dagar som de kommer.

Såret på benet har fortfarande inte läkt men är mycket litet och stör varken mig eller Kreon så jag hetsar inte upp mig utan konstaterar bara att det är så det är.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>