Söndag- långdistans

Även denna söndagen valde jag och Josefine att köra iväg med våra djur till Skrylle- vädret var soligt och behagligt och hästarna verkade lika glada som vi över de underbara omgivningarna.

Tyvärr är både jag och Josefine tämligen desorienterade så vi vågade inte rida in på alla vägar vi såg av rädsla att inte hitta hem igen 🙂 men vi var trots det ute i över 1,5 timme och travade och galopperade massor.

Det är verkligen superbra att kunna galoppera i flera kilometer utan att behöva bryta av och tro mig- det gjorde vi :).

Kreon gick i sin samlade galopp bakom Back och visade inte en antydan till något annat, vill man däremot att han ska gå i täten kan han protestera och vägra att gå.

Nyttig träning blev det hur som helst med både lite klättring och samlad galopp i nerförsbackar- då kände jag verkligen hur Kreon satte bakbenen in under sig :).

Jag är sååå glad att det nu har kommit hästägare till stallet som både kan och vill hjälpa mig med sina snälla hästar; hade jag haft denna draghjälp från början hade jag besparat mig mycket svett och en hel del annat också kan jag säga…..

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Sådant är jag för oteknisk för att begripa mig på :).

    Josefine som använder GPS:en i sin I-phone mycket försökte med det men den funkade inte i skogen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>