Veckan som gått

En underbar semestervecka går mot sitt slut och jag kan inte annat än att vara nöjd med den.I måndags hade Soya och jag besök av Soyas syster Zahra och ägare Görel och som ni kunde så på bilderna som jag publicerade för några dagar sedan (tagna av Görel) hade flickorna hur kul som helst ihop.

Resten av veckan har också innehållit trevliga aktiviteter, framför allt hästrelaterade sådana.

I tisdags tränade jag för Christina, i onsdags skrittade jag ut med Kajsa och Lisa (hästen heter Kajsa och ägaren Lisa :)), i fredags fick Maria och Hera agera draghjälp åt Muppis och idag var det Jossans och Backs tur.

Kreon är verkligen en helt annan, mycket fogligare häst när han rids ut med andra, då finns inte tanken på att stanna i hans huvud men däremot går han och trycker sig väldigt mot sällskapshästen vilket kräver att DEN är tämligen tolerant. Det är ju inte alla hästar om gillar sådant beteende.

För nu låter jag Kreon hållas och försöker bara att bygga upp vårt samarbete utan onödig press, tids nog får jag kräva mer.

På dressyrfronten handlar det i dagsläget om att förbättra traven vilket jag försöker uppnå genom att variera form, tempo, lättridning vs nedsittning.

Jag tränar också vidare på skolorna, försöker introducera lite piruett-arbete osv.

Annars njuter jag av min ledighet även om solstolen fortfarande står ihopfälld i förrådet men nu är riktig sommarvärme utlovad så vi får väl se hur det blir med det.

Mängder av inlägg väntar i alla fall på att bli publicerade så på bloggen är det i alla fall business as usual.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>