Lördag- regnväntan

Salli svalkar sig i sedvanlig ordning.

Soya nöjer sig med ett fotbad och en munfull vatten.

Jaha…till idag hade väderleksprognosen lovat/ hotat med (välj själv) regn så jag valde att rida på morgonen medan det fortfarande var uppehåll.

Red ett dressyrpass på grusbanan och fokuserade på att försöka samla galoppen så mycket jag kunde utan att få avbrott till trav, galoppombyten samt ”travförbättring”.

Det sistnämnda gick riktigt bra mot slutet TROR JAG :), väldigt synd att jag inte hade en spegel eller någon som kollade för det kändes positivt att jag verkligen lyftes ur sadeln när Kreons rygg kom igång rejält- inte på ett ”spring-springigt” sätt utan som att det faktiskt blev schwungigare under mig. Kändes nästan som att jag kommer att få träningsvärk i magmusklerna imorgon :).

Medan vi höll på att släppa ut hästarna blev det hastigt jättesvart på himlen och det kom typ 10 regndroppar och så var det med det.

Jag åkte till Järavallen med misstanken om att det kanske var fullt skyfall där (vädret kan skifta otroligt trots att det bara är någon mil från Staffanstorp) men jag hade inte behövt oroa mig.

Efter nästan 2 timmars vandring var både Bodil och jag ganska fuktiga- dock inte av regn utan av hettan och fuktigheten i luften.

Sedan promenaden har jag fortsatt att vänta på det välbehövliga regnet men tills nu (17.30) syns inte en droppe i horisonten och risken är väl att det förblir snustorrt även kommande dagar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Teresia Wallström

    enligt väderprognosen här var det 0% nederbörd idag, nu har regnet öst ner under nästan 2 timmar….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>