Veckan som gått

Hjäääälp!!!!!!!! Min semester är snart slut!!!!

Nåja, en vecka återstår och hittills är jag verkligen supernöjd med vad ledigheten har bjudit på.

Denna veckan har jag äntligen kunnat sola i flera dagar, det känns liksom att det ”ingår” i en sommarsemester 🙂 och jag vill gärna ha lite färg på kroppen.

Muppis jobbar på som jag vill och vi blandar uteritter med sällskap med dressyrträning.

I tisdags kom Christina och vi hade lyckats skrapa ihop 3 ekipage som fortfarande HADE sadlar efter nattens gräsliga inbrott på anläggningen.

As we speak håller de flesta på att leta begagnade sadlar via nätet, beställa nya, kontakta sina försäkringsbolag osv och det är verkligen ett både trist och onödigt arbete som ingen av de drabbade kommer annat än att förlora på.

Christinas träning var mycket rolig och när Kreon går som han gjorde då glömmer jag lätt alla tidigare mupperier :).

Jag insåg för några dagar sedan att Kreon nu faktiskt befinner sig på i princip exakt samma nivå som Archie var då jag sålde honom förra sommaren och det är banne mig ett superbetyg åt den förstnämnde då han på mindre än 1 år gör allt (och BÄTTRE!!!!) som det tog Archie flera ÅR att lära sig.

Ni som har följt bloggen i många år minns kanske vilket helvete (ursäkta…) det var att bara få Archie att utföra något som kunde liknas vid skänkelvikningar- redan första gången jag la till en sidförande skänkel på Kreon gjorde han det bättre än Archie någonsin gjort. Faktiskt….

Uteritter har det blivit både i onsdags, fredags och idag- Kreon har haft sällskap av Back och Hera och det passar oss mycket bättre än när vi fightas ensamma på vägarna.

Givetvis vill jag kunna rida ut ensam också och kommer att fortsätta att träna på detta men ibland kan det vara bra att backa lite och bara försöka göra det så kravlöst som möjligt.

Lilla Soya har motionerat mycket i veckan, både med maken och undertecknad.

Maken går långa koppelpromenader i våra omgivningar medan jag brukar cykla.

Denna veckan åkte vi dessutom till både Ribban och Järavallen där vi hade sällskap av Bodil och Salli- trevligt!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag blir så glad när jag läser om Kreons framsteg och ser bild- och filmbevis (vilka fina fattningar ni gör!), dels har du slitit hårt och offrat mycket för att lyckas (sålt Archie och lagt mycket med tid på Kreons alla påhitt) men dels också för att det får mig att känna hopp för mitt eget hästköp, och jag hoppas att jag gjort ett bra val jag med! Kreon är beviset på att det kan vara rätt att byta häst!
    /My

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Tack för dina uppmuntrade ord My och att du förstår att inget kommer gratis.

    Just nu känns det absolut som att det har varit värt allt slit med Kreon och förhoppningsvis fortsätter det också att kännas så framöver.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>