Ibland har man mer tur än man förtjänar

Som jag har berättat flera gånger använder jag ytterst sällan koppel till Soya och faktiskt inget halsband heller.

Men förra veckan fick jag av någon outgrundlig anledning för mig att sätta på henne ovanstående halsband när vi gick kring anläggningen och jag tänkte till och med ”bara det inte glider av” när vi gick ute på den enorma åkern.

Sedan tänkte jag faktiskt inte mer på halsbandet förrän på kvällen då jag insåg att ”oj….jag tog aldrig av det och nu är det borta”.

Åhhh vad jag retade mig!

Inte för att halsbandet representerar något direkt värde (vi fick det på köpet när vi köpte Soya) och inte för att jag inte har flera andra halsband till henne som aldrig används utan mer för att det var så himla klumpigt av mig- gå med ett sådant halsband (som kan öppna sig så pass mycket och glida av) på en åker.

Jag bad faktiskt stallägaren lite halvhjärtat att hålla utkik efter halsbandet när han harvade åkern (som om han skulle hitta detta- snacka om nål i en höstack) men trodde att det var borta för evigt- jag som ALDRIG (tvi tvi) blir av med saker.

Men! Undernas under!

Stallägarens fru hittade halsbandet åt mig- inte på åkern dock utan på utebanan i närheten!

Jag blev så himla glad och tycker som sagt att jag hade mer tur än jag förtjänade :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Hmmm…vet inte…Å ena sidan ser det roligt ut men å andra sidan är Soya lite mer för stillsamma lekar. När det ”hettar till”, hundar leker för häftigt och / eller börajr skälla av glädje kan hon blir lite förskräckt :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>