Torsdag- tjock eller inte?

Idag har vi….ja, gissa vad….SKRITTAT….inga världsnyheter där med andra ord.

Däremot börjar vi känna oss redo för ett världsmästerskap i skritt om det någonsin kommer ett- allt detta traskande har gjort att Kreon känns jättefin i denna gångart.

Skämt å sido…

Idag granskade jag mitt djur lite närmare och kan inte riktigt bestämma mig för om han börjar bli fet eller inte :).

Förra veckan tyckte jag snarare att han såg lite tunn ut vilket kändes ”fel” eftersom han inte arbetat på ett tag men fått lika mycket stråfoder (kraftfoder får han bara ½ kg) och således borde ha sett fet(are) ut då men jag förklarade det lite tunnare utseendet med att det nog gick åt en del foder till pälssättningen.

Men denna veckan anar jag en viss rondör runt magen och även om en del kan förklaras av att hela hästen nu är täckt med tjockare päls vilket gör sitt till för synintrycket så ÄR det nog också så att vilan har börjar visa sig på vikten.

Nåja…jag kan väga gossen på tisdag så får vi se om jag inbillar mig eller ej.

Nu får jag sluta skriva- Åsa och Vilja väntar i Dalby och förhoppningsvis får vi en skön promenad utan regn men med som vanligt mycket snack :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Det ”tjocka” sitter ovanför magen! Om magen börjar hänga lite kan det säkert bero på att musklerna inte är lika aktiva och lyfter upp buken.

    Tänk på alla fölmärrar, de är ju ofta väldigt runda om magen utan att för den skull vara feta 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>