Dagens (blogg)fråga

En favorit (?) i repris men jag måste fråga igen:

Vilka bloggar läser ni och varför?

Jag skulle så gärna vilja hitta några läsvärda bloggar att följa men har svårt att finna dom.

Antingen läggs de jag läser ner eller så uppdateras de typ en gång i veckan eller så…tja…det är alltid något.

12 kommentarer Skriv kommentar

 1. Marie

  Dressyrsnack.se, sannanilssondressyr.se, hasttjejer.wordpress.com, betforbloggen.com, hasteriet.blogg.se, fridahallgren.se, matildaholmstrom.se och så din med 😉
  Vill ha ”vuxna” bloggar som inspirerar med sunt hästtänk! Sen håller man kanske inte med om allt 😉 Orkar inte läsa bloggar med för mycket provokation och ”skit snack”…

  Svara
  • Birgitta

   Marie: läser också nästan alla de bloggar du nämner och gillar Fridas bäst.
   Fast det ÄR skillnad på vad man som 20 respektive 46-åring gillar, lägger fokus på osv.
   Jag känner igen mig i mycket men en del är totalt ointressant och obegripligt :).

   Svara
 2. Madeleine

  Jag läser bara din. Är nog egentligen ingen bloggläsare.
  Läser din för att det finns så många ”igenkänningsfaktorer”, får mig en hel del skratt och funderingar.

  Svara
  • Birgitta

   Det var ju smickrande (att du bara läser min blogg). Om du är den Madeleine jag tänker på (från Höllviken) förstår jag igenkänningsfaktorn- det lilla vi har pratats vid verkar vi ha en del gemensamt :).

   Svara
 3. Tessa

  Mullehästens blogg läser jag förutom din då förstås. Annars är det mest kompisars. Mullehästens är smålustig och med en del igenkännande faktorer. Nu när han var dålig i både fång och allergi i somras lärde jag mig en del om dessa sjukdomar. Din för den är bra, intressanta frågeställningar, lättläst. Fredrik Backman har en bra blogg som kan vara rätt vass, dock inte om hästar.

  Svara
  • Birgitta

   De bloggar du nämner känner jag till. Fredriks är välskriven men jag tröttnade faktiskt efter ett tag då det blev väl mycket tjat om bland annat hans jäkla (över)ätande. Så intresserad är jag inte av onyttig och flottig mat :). Men i lagom dos är han helt ok att läsa.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>