Söndag- skritt: vilken ritt!

Imorgon slipper jag förhoppningsvis rimma på SKRITT i fler rubriker; då är tanken att jag ska börja rida så smått.

Men idag återupptog jag en sedan ganska länge vilande vana- morgonridningen.

Jag steg upp i ottan och äntrade ridhuset redan klockan 06.30.

Kreon visade än en gång att morgonpassen är de som lugnar honom bäst- det fanns inte en antydan till upphetsning och när jag gav samma hjälper som flera dagar denna veckan fått honom att trampa hur lätt som helst så skrittade han bara oberört vidare och det fick han lov att göra.

Efter ridningen putsade jag mina grejer i lugn och ro och mer noggrant än vanligt, släppte ut Kreon i hagen, åkte hem och städade hela huset och intog min frukost ganska precis klockan 9- inte klokt vad mycket man hinner med om man är morgontidig!

Efter all denna flit tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av att ligga och läsa och även ta en lång powernap- sköööönt!

Eftermiddagen har ägnats åt en härlig långpromenad i Dalby tillsammans med 2 bloggläsare, en ny och en gammal bekantskap, verkligen kul!

Även våra byrackor trivdes med varandra, Soya och Vilja har ju träffats många gånger förut men västgötaspetsen Tyra var en ny kompis som hängde med bra i svängarna.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>