Veckan som gått

Tja…man behöver bara läsa de olika rubrikerna under den gångna veckan för att förstå vad jag och Kreon har ägnat oss åt: SKRITT, skritt och så lite mer skritt.

Kreon har varit på tårna en del av dagarna och ibland lite läskig i dessa lägen men har hela tiden känts underbart lösgjord och perfekt i munnen utan minsta motstånd av något slag.

Det enda positiva med den ökade elektriciteten har varit att Muppis har trampat superfint för nästan inga hjälper, mycket bättre än när Mini och jag höll på med detta i vintras.

Som jag har berättat många gånger tillhör jag de som sjunger klippmaskinens lov och i lördags stod jag faktiskt inte ut med Kreons ponnypäls utan rakade bort allt utom håren på benen som inte hade hunnit bli så långa.

Min gosse skötte sig perfekt under hela klippningen och verkade nästan tycka att det var lite skönt och det gladde mig mycket.

Jag kan ju bara tänka mig vilka fighter vi hade kunnat ha om Kreon hade ansett att klippning inte är något som han vill vara med om så det slipper jag gärna.

Veckan har annars innehållit en hel del trevligheter, ett restaurangbesök med mina arbetskamrater i måndags, ett dito med en fd kollega i fredags och en långpromenad i Dalby med 2 bloggläsare som avslutning på veckan för att nämna några highlights.

Bloggen lever och frodas och ni kommenterar mycket- fortsätt med det tack :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>