Livstecken från Archie igen

En fågel viskade i mitt öra att jag kunde kolla Archies senaste tävlingsresultat vilket jag så klart genast gjorde.

Den gode gossen var nyligen placerad i en ”riktig” tävling (lokal) med 65% i LB och bara en kort tid innan dess på en klubbtävling på 67 %.

Jag blir så glad när jag ser detta; folk har fortfarande fördomar mot lektionshästar men det tycks som om min svarta pojke trivs i sin nya roll.

I sanningens namn har NN också lite ”koll” på honom då hon sett honom vid något tillfälle sedan han såldes och enligt henne är allt OK.

Jag tycker fortfarande att det är en smått fantastisk historia hur en ridskola köpte honom OSEDD på NN:s rekommendationer och det hoppas jag att de aldrig ska ångra.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Sofia M

  Åh, så kul att det går så bra för Archie på ridskolan. Det är faktiskt svårt att låta bli att tycka om den hästen 🙂

  Jag tycker också det är synd att så många fortfarande har fördomar om ridskolehästar. På ”min” ridskola så här vi en c-ponny som går alla typer av lektioner samtidigt som hon tävlade nationell MSV B i hoppning i våras. En hel del av våra lektionshästar och ponnier tävlas regelbundet på vanliga tävlingar.
  Så att det skulle vara något ”fel” på ridskolehästar är idag en riktigt stor myt.

  Svara
  • Birgitta

   Det var just pga Archies personlighet som jag inte tvekade att sälja honom till en ridskola. Hur skulle någon kunna tycka illa om honom eller behandla honom dåligt?

   Nej, den charmören kommer alltid att hitta folk som gillar honom och på en ridskola får han glänsa gissar jag.

   Fantastiskt med er ponny måste jag säga och roligt att den får visa vad den går för.

   Du håller nog med mig om att vi även på ”min” ridskola haft framför allt ponnys som hade kunnat tävla MYCKET framgångsrikt om de bara fått chansen.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>