Veckan som gått

Denna veckan har det blivit en hel del dressyr för Kreons del men han har tagit det bra och gått väldigt fint hela tiden.

I måndags blev det bara ett mycket kort pass som kändes jättebra, i tisdags red jag för Christina och i onsdags fick Kreon träna i ett främmande ridhus med X vilket jag tror var en jättebra erfarenhet för lilla hästen.

I torsdags tog vi det väldigt lugnt och skrittade ut med Marielle och Landmann- skönt med en lugn häst som gör att även Kreon slappnar av.

I fredags var Kreon och jag hos X för lite lösgörande jobb inför lördagens tävling och den sistnämnda var en uppryckning från förra helgens tråkiga mupperier inne på banan.

Även denna tävling hade inslag av ”jag tänker inte göra ALLT du begär X utan att muppa mig” men jag inbillar mig att Kreon ändå håller på att falla till föga :).

Och X tar Kreon på helt rätt sätt; han gillar honom, tror på honom och blir varken förbannad eller förskräckt- precis det jag ville och hoppades på när vårt samarbete inleddes.

Veckan avslutades med att vi fick träffa NN som höll en träning för mig och Muppe och det var lika roligt som alltid att få bekräftat att mina tankar om Kreon delas av någon som är duktig och tror på honom- det betyder mycket.

I övrigt vidhåller jag att november är årets gräsligaste månad, när regnet vräker ner och det är nattsvart klockan fem på eftermiddagen är det lätt att hålla sig för skratt.

Min semesterdag på torsdagarna räddar veckan mycket, jag hinner se mina djur i dagsljus och ägna mig lite extra åt dom vilket en en stor del av tanken med dessa lediga dagar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>