Om du gillar bling

bling

Nu är ju jag personligen ingen ”bling-lover” men om man gillar sådant så kanske dessa hår-förskönare kan vara något.

Fast det gäller att inte av gammal vana slita av dom som man gör med sina vanliga gummiband- de kostar 350:– för 10 stycken :).

Kan köpas här !

20 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nu är jag som sagt själv inget fan av glitter på hästutrustning som tex blingade hjälmar men om jag var tvungen att ha något så skulle det nog få bli dessa hårsnoddar. Fast inte för det priset.

      Svara
  1. rackemarie

    Undrar om de är tävlingsgodkända. Man får ju inte ha rosetter så…? Skulle nog kunna tänka mig dessa, men som sagt 350 kr. Nej, då finns det annat som är mer lockande.

    Svara
    • Birgitta

      Minns en specifik ryttare (vuxen och mkt duktig) som i alla fall för några år sedan brukade vira vit tejp runt sin hästs flätor på tävling- såg inte klokt ut om man frågar mig men smaken är olika :)!

      Svara
      • Emma

        För en halv (eller hel?) evighet sen var det väl rätt vanligt med vit mantejp runt flätorna på tävling, om jag minns rätt… Huuu, så fult. Däremot måste jag erkänna att detta ”bling” faktiskt var rätt tilltalande, något som överraskade mig själv faktiskt! Är annars inte den ”bling-iga” typen (för att återknyta till märkliga ord)! 😉 …och med detta sagt erkänner jag att hunden minsann har ett ”bling-hjärta” dinglandes i sitt halsband, inhandlat på Ge-kås. 🙂

        Svara
  2. LenaB

    Åh, jättefina!!! Jag älskar allt som glittrar!!! Men får man tävla med sådana?!? Ngn som vet?

    Svara
  3. AnnH

    Jag kan iofs gilla glitter, men reagerar i stället på: VEM vill ha såna där små uppstående fula knoppar á la 1990??? Med vanliga liggande snygga knoppar syns ju inte snodden så då måste man ha nåt annat slags bling.

    Svara
        • Birgitta

          A) Ja, jag tycker att det är snyggt så länge flätorna är små och inte köttbullestora.
          B) Jag har inte ens reflekterat över att denna typ av flätor skulle vara ”ute”.
          C) Även om jag ville ha någon annan typ av flätor skulle jag inte veta hur man gjorde dom.
          D) Att fläta är typ det tråkigaste med att tävla.

          Svara
  4. Anna-Kajsa

    Här på equitana finns de för 2 euro styck. Men jag tvivlar på att de funkar med mina stora, liggande rullade knoppar.

    Svara
        • Anna-Kajsa

          De är elastiska, men stoppar ganska snabbt, om du förstår vad jag menar. Det går definitivt inte att dra ut dem till den knoppstorlek jag använder. Snarare så att man kan töja dem för att få på dem på en liten knopp och så drar de ihop sig för att sitta där. Men det finn matchande blingrosetter och blommor att sätta i en svansfläta!

          Svara
  5. Annie Kristiansson

    Hej! Jag hittar inte dessa på den sidan du har länkat! Vad ska man söka på om man vill hitta dom på den sidan? På startsidan liksom 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Om du inte hittar dom på Stall Ohlen ridsport så vet jag inte.

      De kanske inte säljer gummibanden längre- inlägget är ju ganska gammalt.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>