Till Rackemarie: en prototyp (från mästerfilmaren)

Marie; du ville ju se hur Kreon ser ut just nu och jag fick en superb idé i morse :).

I stället för att ta några kort kunde jag ju FILMA djuret när han står stilla tänkte jag- det visar nog bättre utseendet än en enda bild.

I dag var det mörkt i ridhuset och blåste storm ute så det var liksom inte läge för några direkta film-sessioner men jag tog i alla fall en 30-sekunders provfilm och lovar att jag ska försöka att komma ihåg att göra en bättre senare.

Färskare än så här blir det knappast, filmen är bara någon timme gammal och kan ses HÄR 

Mästerfilmaren strikes again!!!!

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. rackemarie

    Vilken fin present till förmiddagskaffet 🙂 Man tackar! Vilken briljant idé med filmad exteriör. Ska jag också göra vid tillfälle. Och du; han ser jättefin ut 🙂 naturligtvis!

    Svara
    • Birgitta

      Tack- nu börjar pälsen återfå sitt tidigare fina utseende också, som jag nämnt har han länge sett fullständigt maläten ut med massor av uppkliade hårlösa små-märken- det var så jag skämdes på årets första tävling och bara väntade på att folk skulle fråga vad i hela fridens namn hästen hade sysslat med.

      Mindes i morse hur jag i min iver att visa min vän AnnH (som bor många mil från mig) hästen jag kanske ville köpa (Kreon) gick runt och filmade honom från alla vinklar och vrår och sände henne en massa filmsnuttar från min I-phone :).

      Svara
  2. Åsa T

    Hej, jag läste någonstans om en häst som var allergisk mot kvalster och damm som kliade sig hårlös.. Hur har det gått? Kliar han sig fortfarande? Jag tänkte på din häst när jag läste det där….

    Svara
    • Birgitta

      Kliandet har nästan försvunnit sedan jag slutade att ge soja- nu kliar han sig bara i sadelläget där han inte har fällt av pälsen än.

      Jag tror att den största boven var just sojan men att han också tycker att det kliar när han fäller.

      Svara
  3. Cia

    Så smart att filma exteriören på sin häst, då ser man ju verkligen hur hästen i fråga utvecklas och tar sig i muskulaturen.
    Han är riktigt fin din Kreon, härlig hals, fin överlinje perfekt i hull.
    Själv brukar jag fotografera, fast man får ju bättre känsla med att filma 🙂

    Svara
  4. Sara P

    Hittade även andra klipp på dig och pållen (och vovven!) på Youtube. Jättekul att se er in action. Förstår verkligen varför du tycker så mycket om din häst – han är verkligen FIN!

    Svara
    • Birgitta

      Tack Sara! Och när han ibland gnäggar så sött när jag kommer för att ta in honom från hagen så smälter Birgitta 12 år ännu mer :).

      Svara
  5. Emma

    Flott han är! Vilka linjer. Precis den typ av hästmodell jag alltid uppskattat. Kan dessutom tänka mig att han bara blir ÄNNU snyggare allt eftersom all träning och allt arbete fortskrider…!!! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Hel rätt :)! Han har ju aldrig varit ”ful” sedan jag köpte honom men helt klart har utseendet förbättrats flera gånger om vilket framför allt märks på halsen tycker jag. Den är typ 3 gånger så kraftig nu som tidigare då den bara var en smal liten ”pinne” :):

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>