Lördag- äntligen soffa!

Finns det något härligare än att efter en dag full av åtaganden sjunka ner i soffan efter en god middag, nyduschad, med en stor påse godis i näven och en varm hund vid fötterna? Inte mycket om ni frågar mig men mina krav på njutning är inte så stora :).

Tråkig städning hemma har det blivit, massor av tvätt, 2 cykelturer med Soya och 2 stallbesök så nu vill jag bara ta det lugnt.

Muppmannen har dresserats i ridhuset med fokus på skolor i trav.

Öppnorna gjorde jag dels utmed långsidorna men även på vänd rätt upp- då får man verkligen kvitto på om hästen följer linjen eller försöker ragla vid sida om denna då och då.

Idag provade jag åter att rygga, precis som på Christina-träningen i tisdags och det gick väl lite bättre, framför allt när jag tog hjälp av sargen, dvs ryggade utmed spåret. Då var det lätt att få ryggningen helt rak men när jag provade mitt ridhuset blev en del lite sneda, alltid åt vänster så det får jag träna ännu mer på.

Fick även till några bra galoppombyten på hjälpen innan jag avslutade men just bytena är det som jag allra minst hade velat, eller kunnat för den delen, visa upp på tävling. Det är långt kvar till perfektion….minst sagt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>