Ett tack från en bloggläsare till er andra!

Igår publicerade jag en fråga från en bloggläsare kring vilken nivå man ska/ kan tävla på och idag kom denna kommentar från henne:

Här kommer några rader till de som varit snälla att svara:

Hej och tack så mkt för att ni svarat på min fråga!

Det var intressant och roligt att läsa era svar.

Precis som flera av er skrivit så tycker även jag att det är roligare att tävla på lite högre nivå.

Hästen och jag tränar på msv nivå, men den har inte gången eller registret som kanske krävs.

Den har inte heller den storlek eller utstrålning som många av dagens dressyrhästar har och därför ser det antagligen värre ut än vad det är.

För att citera mina vänner så ser det ut – som om en liten glad tax kommit in bland en flock tjusiga Greyhounds – när vi äntrar framridningsbanan.

Jag är nöjd och glad med min häst och ser bara tävlingsmomentet som ett sätt att komma ut och träna och ha roligt. Att vi inte kan vara i närheten av pallplats har jag helt klart för mig, men jag försöker visa upp min häst så väl jag kan och rida korrekt och noga.

Anledningen att jag ställde frågan via Birgitta var att jag fått höra så tråkiga kommentarer, både rakt ut och bakom ryggen.

Många av kommentarerna går ut på att man ska hålla sig till de klasser man hör hemma, men det har också varit en del taskiga påhopp.

Därför var jag nyfiken på att höra hur ni andra resonerar kring vilka ekipage som ska ”få lov” att delta i vilka klasser.

Är vi som inte har den optimala dressyrkusen dömda att för evigt harvar runt i LC om ens det?

Till min glädje verkar ni resonera som jag!

Tack till er som svarade och tack till Birgitta som ville ta med min fråga.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>