Lördag- dressyrprogram i sömnen

Efter en, vad jag hoppas, skön gräshagevistelse i solsken var det dags för Kreon att dressyrarbetar lite.

Jag passade på att rida i gruspaddocken som fortfarande är fin efter allt regnande, den tåler väldigt mycket vatten verkar det som.

Min träningsplan går numera ut på att rida linjer ur LA:3 och MSV C:1 programmet så att vi kan göra dom i sömnen- eftersom Kreon är så dum på tävling när jag sitter på tänker jag att jag i alla fall kan förbereda det jag kan hemma till 100 %.

Att träna hästen på att inte sparka bakut på hemmaplan vet jag inte hur jag ska få till och jag tror ärligt talat att det bäst går att träna bort om jag hittar ett meeting där jag kan rida varje dag 2 eller 3 veckor i sträck.

Så  vet ni någon sådan tävlingplats- vänligen hör av er  *bitter ironi*.

Annars kändes dagens pass fint och framför allt galopparbetet är to die for vilket kanske betyder att det egentligen saknas lite energi eftersom jag bara åker omkring. Kan ju bli att man lurar sig själv- får se vad Christina säger framöver.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>