Tack!

Vill verkligen tacka alla för era fina kommentarer och värmande ord, både här, på Facebook och via sms.

Mycket tårar har det blivit- på kliniken var jag helt iskall och hann tänka att veterinären nog undrar vad jag är för en känslokall typ men det är så jag fungerar i krissituationer- jag bara agerar, helt kristallklar i skallen och fokuserad.

Visst VAR jag beredd på att man kanske skulle hitta något som inte gick att åtgärda men som jag skrev i en kommentar så tänkte jag, kanske naivt, att jag skulle blivit uppringd redan under operationen då.

Jag, som inbillar mig att jag tänker på allt hade inte tänkt på just scenariot att jag skulle få dessa hemska nyheter först på plats och efter att receptionisten hade gett mig räkningen och det kanske är EN bidragande orsak till att jag inte riktigt kan ta in att jag faktiskt inte har någon häst mer.

Skadans enorma omfattning har nog också tagit mig hårt- att det skulle vara NÅGOT i knät trodde jag som sagt men att få höra att det i princip är ofattbart att Kreon kunnat fungera som han gjort….ja, det är det jag ofta hävdar; hästar är långt tåligare än vad vi människor alltid begriper.

Som sagt, än en gång: tack för ert stöd, det känns skönt att så många tänker på mig!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Läste det sorgliga förs nu på morgonen. Skickar många kramar, men jag gissar at det inte finns kramar nog. Som du kämpat och lidit hade jag hoppats på att du skulle få lön för allt ditt arbete och kunnat njuta av det du kämpade så för. Det måste kännas så tomt när det varit så stor del av dit liv. Förstår att det är mycket tankar som snurrar runt i ditt sinne, när allt rycks undan så där.
    Hoppas att vi trots allt kan fortsätta vår lilla tradition att Zahra och Soya ska få träffa varandra i sommar, men först när Soya har tillåtelse att röra lite mer på sig.
    Många kramar från mig och nospussar från Zahra, Hilda skickar en kram hon också.
    Hälsningar
    Görel

    Svara
    • Birgitta

      Jag hoppas också att vi kan träffas i sommar, någon gång i slutet av juli borde ju Soya vara friskförklarad från lunginflammationen tycker jag. Vi ska på återbesök 1/7.

      Svara
      • Görel

        Jag börjar min semester 15 Juli till 11 augusti (v 29-32), har inget inplanerat så det passar när som helst då. Så du kan bestämma när du tycker att det passar dig, för jag kommer gärna.

        Det är så roligt att se Zahra och Soya tillsammans, de leker ju inte så vilt med varandra, men det kan ju bli något varv i full fart. Fast de tycker ju lika bra om att bara gå och nosa tillsammans. Just nu är Zahra extra mattig och vill knappt lämna mig ur sikte, så några utflyckter utan hundarna kan det inte bli, åtminstone inte utan Zahra. 🙂

        Kram

        Svara
  2. Zandra

    Kikar in i sedvanlig ordning så här en gång i månaden och möts av en helomvändning som jag inte hade någon aning om. Jag beklagar verkligen, och lider med varenda rad och känner frustrationen och smärtan genom din text. Sänder många styrkekramar!

    Svara
  3. CiA

    Och här kommer ett gäng kramar från CiA. Jag beklagar verkligen din förlust. Du fick beskedet som jag var inställd på att få men slapp undan sommaren 2009 då Gaia titthålsopererades i sitt bakknä (efter att ha varit så halt att hon inte kunnat stödja på benet), så att läsa om vad du upplevt nu gav mig extra kalla kårar… Kreon kommer att finnas kvar hos fler än dig, precis som Heron, Decima och Archie gör tack vare alla historier och målande beskrivningar!

    Svara
    • Birgitta

      Tack CiA. Jag blir rörd när jag läser så många kommentarer där vuxna människor, som i vissa fall inte ens har träffat Kreon har gråtit för hans och min skull.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>