Tisdag- redan på hästryggen igen!

Dagens uteritt var faktiskt bestämd sedan innan Kreon togs bort och det var skönt att rida lite lagom kravlöst och bara prata om trevliga saker med en god vän.

Hästen jag red på tillhör vännens vän 🙂 och den var precis så där snäll som jag är van vid sedan tiden innan Muppe.

Den första tiden märkte jag att jag satt på lite samma vaksamma sätt som jag alltid gjorde då jag red ut Kreon men efter ett tag kunde jag slappna av- det här djuret gick fram överallt utan diskussioner- som jag vill ha det :).

bild(73)

13 kommentarer Skriv kommentar

  1. rackemarie

    Bästa trösten trots allt, att komma upp i sadeln. Hoppas verkligen att du hittar en ny vän snart. Dyker det upp någon extra fin lovar jag att hojta till. Själv började jag ju, krass som jag är, att leta häst redan innan Gold dömdes ut. Anade att det skulle bli som det blev. Men jag håller med om att letandet är pest. Och alla besvikelser. Men när man träffar rätt till sist så är det mödan värt. Hoppas du inte behöver vara hästlös alltför länge. För det om något, är pest.

    Svara
    • Birgitta

      Jag vet ju dom som i alla fall av och till läser hästannonser fast de redan HAR en häst (som de inte tänker sälja)- sådan är definitivt inte jag.

      Har redan läst en del enligt mig helt verklighetsfrämmande annonser, väldigt tröttsamt. Skulle därför som sagt helst finna en häst via kontakter.

      Svara
  2. My

    Visst är det skönt när man upptäcker hur det kan vara? Fast ibland när jag lånat en lugn och stabil häst som inte reagerar så kan jag till slut nästan längta efter Primeurs snabba oförutsägbara skrämselryck – det blir action 😉

    Jag gick faktiskt in och tittade på annonser igår, mest för att jag var nyfiken nu när du letar, och måste säga att jag verkligen inte hittade något mer än några annonser jag verkligen förfasade mig över :S

    Svara
    • Birgitta

      Jag har inte hittat någon riktig wow-annons än men tycker också att det är svårt att avgöra en hästs lämplighet utifrån film och bilder.

      Såg tex en häst som på bild såg väldigt kort ut i ryggen och på videon (dålig kvalité) tvärtom extremt långryggad ?!?!?

      Svara
  3. My

    Det vore intressant att få se den – kan det vara linsen i en billig mobilkamera som gör att det blir fel filmformat eller är det kameran som ljuger?

    Svara
    • Birgitta

      Sedan har jag sett motsatsen också- en häst som ser ut att vara 1 meter lång (kort) i ryggen för att filmen är så komprimerad. På en stillbild ser den helt normal ut :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>