Tisdag- med snubbelfot

När jag har semester vill jag helst göra i alla fall en ”vettig” grej om dagen och inte bara slöa och slappa och idag blev det både ett tandläkarbesök och besök hos I-phone-doktorn.

Högtalaren till min I-phone la plötsligt av så att de som ringde mig inte hörde mig alls medan jag hörde dom och den enda förklaringen till detta haveri är att denna reservdel troligen liksom ”rostat ihop” av för liten användning :).

För medan jag använder telefonens internet och även sms-funktionen MASSOR så pratar jag i princip aldrig i telefon vilket ju kan tyckas lite konstigt med just en TELEFON :).

Hur som helst blev en av mina käraste ägodelar lagad på 40 minuter (kostade 500:–) så nu kan jag prata igen…om jag vill :).

Zackman fick ett lättare pass på vår gräsbana och det hårda underlaget passade honom inte alls- jag tror han snubblade till 20 gånger :(.

Jag ska undvika att rida där i fortsättningen för jag har ingen lust att ligga i gräset för att djuret inte kan hålla balansen.

Tisdagar brukar ju vara Christina-dagar men träningen är uppskjuten tills imorgon och då lär vi förflytta oss till grusbanan som passar bättre för dressyrövningar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>