Onsdag- den lille mästaren

Nåja…nu ska jag kanske inte ta i så jag spricker men ”var och en efter sin förmåga” och jag måste säga att jag tycker att Zack, efter sin förmåga kämpar på otroligt fint och bra.

Den för hans del tredje träningen för Christina gick minst lika bra som de föregående och det är roligt att även tränaren och inte bara den partiska eleven 🙂 märker skillnad från gång till gång.

Idag gjorde vi till och med förvänd sluta som fick övergå till öppna (utmed långsidorna) och Zack redde ut det hela jättebra.

Galoppfattningarna från skritt är också bättre men inte bra, fortfarande önskar jag ett mer distinkt avstamp med bakbenen.

Något som är väldigt roligt är att travökningarna är mycket mycket bättre än Kreons ganska svaga diton, medan den sistnämnde mest pinnade på snabbare med benen känner man faktiskt ett litet ”häng” hos Zack och han är inte svår att sitta i detta heller. De fina ökningarna fick avsluta passet och då var jag mycket nöjd liksom Christina.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>