Veckan som gått

En vecka har redan gått av min härliga semester och vädermässigt kunde den inte varit bättre. Jo, om jag var bonde…men det är jag inte 🙂 utan jag tycker om sol och värme även om det tyvärr också har medfört att det är hårt och torrt överallt.

Om det kunde ösregna på nätterna hade det varit perfekt men annars vill jag verkligen inte ha någon nederbörd- det blir så trist och begränsar en på ett helt annat sätt än när solen skiner.

Zack fortsätter att jobba på bra och som jag vill och träningen för Christina i onsdags gjorde mig på mycket bra humör.

Vi har också hunnit med att tävla hela 2 gånger på en och samma vecka, både i torsdags och lördags och kan numera stoltsera med en grön rosett som vi fick i lördagens LB på hela 72 %, bara 2 poäng från 2:an.

Som tävlingshäst är Zack verkligen ULTIMAT, det absolut enda som man skulle kunna klaga på är att han blir lite stark i övergångarna mellan galopp och trav- annars är han allt i alla fall jag kan önska och begära av honom.

Hemma har vi även ridit ut några gånger och inte heller där har det varit några problem; tittar han till är han lätt att övertala och så är det inte mer med det.

På hästletarfronten är det fortsatt stiltje och det är så klart tråkigt men tyvärr inget jag kan påverka såvida jag inte ska börja ändra min ”kravspecifikation”.

Men jag vill varken köpa en 3-åring, en för gammal häst med vilken jag kanske inte får så många år ihop av rent åldersmässiga skäl och inte heller en häst där jag redan från början anar att det kan bli problem för problem lär dyka upp OAVSETT- de behöver man liksom inte köpa på sig medvetet så att säga.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>