Tisdag- slut

Idag kom det av många efterlängtade regnet och nog har det regnat alltid…vräkt ner i omgångar för att vara exakt och jag var såååå tacksam mot Zack att han, trots flera ”avspolningar” medan han gick i hagen INTE valde att rulla sig över det blöta.

Nej, i stället hade jag en väldigt ren häst när jag hoppade upp för den sista träningen med Zack för Christina.

Zack kändes väldigt fin under hela passet där vi bland annat tränade på ryggningar och skänkelvikningar.

Preciiiiis när jag skulle trava av honom kom det en rejäl regnskur, ni vet så där så att det bara vräker ner jättedroppar och då valde jag faktiskt att INTE skritta av den duktiga hästen utan i stället TRAVA till stallet.

Jag hann bli genomblöt ändå men jag gissar att Zack inte sörjde det uteblivna skrittandet allt för mycket.

bild(95)

Ösregn….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>