Onsdag- Regn med stort R

Vissa skulle kanske säga att jag har haft en jäkla tur med vädret- strålande sol under nästan hela min semester och nu regnigt och ruggigt lagom till att jag har börjat jobba men jag känner mest ”NEEEEJ….inte än”.

Jag kom till jobbet i klänning och sandaler men fick faktiskt byta till STÖVLAR (!!!) när det var dags att plaska ut till diverse hembesök- så mycket har det regnat idag.

Dock fanns det flera ljuspunkter under dagen- både god lunch för kollegor som skulle sluta och en ännu godare eftermiddagsfika (se bild nedan) som de bjöd oss på. Nice men allt detta frossande ”krävde” en 45-minuters powerwalk med Soya när jag kom hem :).

På hästfronten inget nytt mer än att jag idag ringde och förhörde mig om vissa saker på den klinik där min tilltänkta häst ska besiktigas men mer om detta i morgondagens inlägg.

bild

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>