Torsdag- steg för steg

Idag var det dags att träffa Zack igen och som vanligt stod det dressyr på vårt gemensamma program.

Det blev inget mer fantasifullt än lite linjer ur LB:3-programmet, jag gissar att jag vid det här laget har något slags rekord; ”kvinnan som har ridit mest 10-meters volter och serpentiner i trav och 15-meters volter i arbetsgalopp och vänd snett igenom i mellangalopp i Sverige inom loppet av 2 månader”.

För att spetsa till det lite 🙂 provade jag även på lite förvänd galopp och den kändes liiiite liiite bättre än förra veckan så det går framåt hela tiden med denna även om det sker med små steg.

Även de ryggningar jag gjorde funkade lite bättre än förra veckan- inledningsvis var de ack så sneda men efter enträgna försök så lossnade det till slut.

När jag avslutade passet i något som faktiskt VAR samlad galopp (halleluja!) mindes jag hur vi galopperade i början- tjohej vad det gick och då var det ett mellanting mellan arbets och mellangalopp som gällde för att inte få travavbrott så nog har vi kommit en bit på vägen tillsammans.

Innan Zack fick gå in i boxen fick han även eskortera Soya runt ägorna 🙂 på ett skrittrunda som dennna gången INTE innefattade ”rulla sig i stinkande grisskit”- det tackade ägaren väldigt för!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>