Tisdag- förberedelser

Idag har jag faktiskt tillåtit mig att längta lite efter min nya häst 🙂 även om det kommer att ta en vecka innan jag får träffa honom igen.

Jag har liksom knappt ”vågat” tänka på honom sedan jag var i Stockholm för 2 veckor sedan- rädd att liksom börja ”elda upp mig” och sedan så kanske det inte skulle bli något köp.

4 olika försäkringsbolag har kontaktats idag och resultatet av den undersökningen tänkte jag redovisa på bloggen imorgon.

Hästens nuvarande ägare har också bokat hans resa från Stockholm till Staffanstorp och vi har pratat i telefon flera gånger kring allt möjligt som rör det lilla djuret.

Man kommer ju på diverse mer eller mindre viktiga frågor under tiden (hur är hästen att klippa, har den livstidslicens osv) och de har jag fått svar på :).

Annars har jag och min mamma förärat Malmöfestivalen ett besök- vi strosade runt och bara tittade på folk och fä håll jag på att säga och avnjöt också en ”riktig” restaurangmiddag i stället för att äta från något av den hord av stånd som fanns utspridda som vanligt.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>