Sommaren är kort….det mesta regnar bort?

Diskuterade det här med sommar vs vinterkläder med några arbetskamrater nyligen och jag konstaterade som många gånger förut att jag har massor av sommarkläder som jag har haft i ganska många (5-7) år och som fortfarande är hur fina som helst.

Vintergarderoben slits mycket snabbare- helt enkelt därför att den används typ 3 gånger så mycket enligt mig.

I år har vi tex i princip inte haft någon vår i Skåne utan det var nästan minusgrader tills det i juni blev något som kunde LIKNA sommar.

Och under sådana premisser och med kritvita armar och ben sätter i alla fall jag inte på mig en vit kjol tex eller går i sandaler när snön knappt hunnit smälta från farstun.

Vad gäller ”gamla kläder” har jag förresten en ärmlös favoritblus som jag köpte i Thailand för typ 13 (!!!!) år sedan för 30 eller om det var 50 kronor.

Med tanke på dess kvalité (nyskick fortfarande) ifrågasätter jag starkt om det verkligen är en Ralph Lauren KOPIA- men skitsamma, snygg är den :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Hmm, jag har ingen särskild sommar garderob. Använder samma kläder året om, förutom två par shorts. Kompletterar med tights eller långkalsonger om det är riktigt kallt. Lite andra jackor förstås och mössor, halsdukar och vantar, liksom vinterskor. Annars ingen skillnad, samma tröjor och byxor, använder förmodligen klänning och kjol oftare på vintern av olika anledningar. Är väldigt sällan barbent på sommaren, mina fötter tycker inte om det. 🙁 Särskilt om det är varmt, de svullnar så mycket, inte det vackraste precis.

    Svara
    • Birgitta

      Mycket i min garderob kan användas året runt men just ärmlösa blusar, några tunna bomullskjolar och tex sandaler används enbart sommartid.

      Långkalsonger går jag med 6 månader om året :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>