Fredag- redan?

Upsss…nu är andra arbetsveckan efter semestern redan slut- hur tusan gick det till? Swish….

Även idag blev det ett besök hos den röda pojken och vi gjorde ungefär samma jobb som igår fast bytte kandaret mot tränset eftersom det ändå är den betslingen jag tävlar på.

Jag börjar alla pass med att trava under lättridning och galoppera i lätt sits i både förvänd och rättvänd galopp och därefter fortsatte jag att galoppera åt alla håll och kanter höll jag på att säga.

Den förvända galoppen har absolut tagit sig och är inte längre så kantig och/ eller hastig så det har hjälpt att traggla med detta även om det i början kändes extremt jobbigt och obekvämt.

Över lag känns det mesta med Zack lättare och lättare och det är ju dithän man strävar efter så jag har inget att klaga på :).

Denna helgen blir det ingen tävling- i ärlighetens namn för att det inte FANNS några :).

3 kommentarer Skriv kommentar

    • Dagge

      Men det kanske är för långt och ligger utanför din radar ;-). Skåningar har en annan definition på vad ”långt” innebär, jmfrt med resten av befolkningen i Sverige 😀

      Svara
      • Birgitta

        I sak har du rätt :)! Jag åker väldigt sällan till just tex Ängelholm, Hässleholm och Kristianstad/ Gärds.

        Framför allt om det bara handlar om en klass och det därefter finns tävlingar typ 6 veckor i rad eller nåt :).

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>