Idag blev jag avslöjad :)!

Fick idag ett meddelande på Facebook från en bloggläsare: ”är det möjligtvis XX som du har köpt”!

Som ni vet tjatar jag ständigt om hur liten hästvärlden är och eftersom den är just detta så hade bloggläsaren genom bara de få detaljer jag avslöjat om hästen lagt ihop 2 + 2 och kommit fram till 4 :).

Bloggläsaren (som jag bara har träffat IRL vid ett tillfälle) känner hästens uppfödare så där fick jag förklaringen till hennes list :).

Ni andra tycker jag kan hållas på sträckbänken ett tag till och egentligen är det kanske inte sååå intressant för er att veta om hästen heter Olle eller Kalle (han kallas för Vicke och det kommer jag nog att fortsätta med….)  :).

16 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Måste rätta dig på två punkter; mitt meddelande inleddes med ett grattis och vi har träffats hela två gånger;-)

    Svara
  2. Dagge

    Äsch det var väl buslätt att luska reda på vilken häst det är 😀 . Roligt fritidsnöje :-p

    Svara
      • JohannaB

        Jag tycker i ärlighetens namn att det är väldigt irriterande med ”cliff hanger”-syndromet som finns på ALLA bloggar i dagsläget, antingen om det är en teaser, en ”berättar imorgon” eller en maskerad bild eller… Så det har blivit en grej att räkna ut sakerna i förväg, lite hemlig ”långnäsa” till bloggarna! 😉
        Men detta är nog första gången jag ”stoltserat” med mina internet detektiv-kunskaper 😉
        Kanske något att skriva in på CVet? 😉
        Men hade du inte skrivit ett inlägg om att du blivit avslöjad hade jag aldrig sagt något, tycker det är lika barnsligt att skriva ”Jag veeeet” i kommentarerna på bloggarna! 😀
        Herregud, man kan tro att jag inte gör ngt annat än irriterar mig på folk på internet 😉

        Svara
        • Birgitta

          Tja…jag vet inte om jag är någon cliff-hanger-skribent precis även om jag ibland skriver att jag ska berätta mer om något dagen därpå eller i kommande inlägg. Det beror oftast på att jag just då inte har tid att skriva mer eller att jag vill ha en förhållandevis jämn ström av inlägg på bloggen- inte 5 ena dagen och 1 nästa. Och det finns ju en gräns för i alla fall min inspiration (och tid…) vad gäller att hitta på intressanta bloggämnen.

          Vad gäller Vicke vill jag inte berätta för mycket om honom i dagsläget då han ju inte ens är betald eller på plats. Annars brukar jag väl inte vara speciellt hemlig av mig rent allmänt.

          Svara
          • JohannaB

            Nej det är väl mer typiskt ungdomar.
            ”Imorgon händer ngt spännande! Ni får veta sedan!”
            Eller en bild på ett par hovar, ”Gissa vem!”.
            Antagligen gör man det för ökad trafik till bloggen, dvs bekräftelse, men jag är för gammal för att orka med sådant 😉

  3. Lena Westre

    Hej, läser din blogg även om jag sällan (aldrig) kommenterar. Vill följa dig på fb, hoppas du vill acceptera min vänförfrågan 🙂
    /Lena

    Svara
  4. Anna

    Nu var det inte så att jag av ren nyfikenhet lekte detetktiv men när jag såg hästen på film och kände igen teckningen från när den var föl, kunde jag inte hålla mig utan var tvungen att gratulera (!) Birgitta till köpet.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>