Lördag- hästfri

Herregud vad mycket tid över jag hade haft om jag inte hade häst :)!

Har gjort en massa smågrejer under dagen, i lugn och ro och utan att titta på klockan och ändå haft massor av tid över till att bara slöa.

Läste på en löpsedel att man inte skulle ta fram höstjackan eller något sådant- tydligen är mer sommarvärme på ingång och den prognosen håller jag verkligen tummarna att den stämmer.

Det vore härligt att kunna gå i sommarkläder i alla fall lite till och vänta med långkalsongerna 🙂 även om solstolen nog fick sitt sista besök för någon vecka sedan.

I trädgården dignar äppelträdet som vanligt och päronträden för ovanlighetens skull (vi brukar kunna skörda typ 3 päron om året….)  och även hallonen blir röda sakta men säkert.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. AnnH

    Hallonen BLIR röda??? Jag hag har plockat ungefär 5 liter hallon varannan-var tredje dag mitten av juli och tror jag plockar den sista litern innan nästa helg! Jag trodde Skåne var tidiga(re). VAD har ni för hösthallon?

    Svara
    • Birgitta

      Jag brukar kunna börja plocka hallonen ganska tidigt på sommaren fast de heter HÖST-hallon. I år har de varit ganska försenade liksom faktiskt även våra äpplen.
      Jag gissar att det är den evighetslånga vintern, ingen vår och rejäl torka i juli som har påverkat?

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>