Måndag- ny tränare!

Idag har jag och Zack provat att träna för en för MIG ny tränare- Zacks ”ordinarie” dito så att säga, dvs den som hans ägare tränar för en gång i veckan.

Mitt mål är att så småningom tävla LA med Zack och för att göra detta på annat sätt än att enbart agera klassutfyllnad (vilket är heeeelt ointressant för mig) så känner jag att jag behöver input från en tränare (och vem gör inte det förresten) och inte bara harva runt i min ensamhet.

Eftersom mina Christina-träningar är samma dag (tisdagar) som Zacks ägare tränar för sin tränare så är detta inget alternativ, dvs att köra Zack till Christina, utan jag valde att göra så här i stället.

Och det var både roligt och givande och jag vill gärna fortsätta om vi får ihop logistiken. Då kommer jag också att berätta mer om hur denna tränare resonerar kring Zack, vår ridning, mina mål osv men det känner jag att jag vill vänta med tills vi tränat i mer än 30 minuter :).

Just idag var träningen förlagd till ett annat ridhus än Zacks egna och eftersom hästvärlden är så liten så visade det sig att inte bara bloggläsare Lena B tränar för denna person utan det gör tydligen bloggläsare Madeleine också.

Madeleine kom nämligen körande med sin transport precis när jag skulle ge mig av hemåt så det blev lite förvånade blickar oss emellan och ett glatt återseende.

Jag hade bokat hundpromenadrunda med Åsa och Vilja på kvällen och skulle därefter även åka och måla min box (som blev putsad idag) så jag kunde inte stanna och titta på varken Madeleine eller Lena- en annan gång kanske?

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>