Veckan som gått

Även den andra arbetsveckan efter semestern gick lika snabbt som den första och nu känns det som att hösten är i antågande.

Det blir mörkare snabbare på kvällarna och är mörkt när jag stiger upp och jag gissar att det är därför som både jag och många med mig klagar på trötthet?

Veckan inleddes annars under stor nervositet- min nya häst skulle besiktigas och det är ju ett allmänt känt faktum att just detta moment har fått många hästar på fall så att säga.

För min hästs del gick det bra och jag har under veckan haft flera trevliga samtal med hans nuvarande ägare om allt möjligt; försäkring, foder, resa till Skåne osv.

Om inget oförutsett inträffar står Vicke i ”mitt” stall någon gång på tisdag kväll och jag längtar 🙂 med skräckblandad förtjusning.

Detta blir ju den första utbildade hästen jag köper- alla andra har varit unghästar varav en del knappt inridna så jag har inte haft någon ”föregångare” som jag har behövt att liksom jämföra mig med.

Denna häst är både hyfsat utbildad och tävlad av en duktig ryttare så då är det väl oundvikligt att man undrar hur det ska gå när man själv ska börja träna djuret?

Som ni vet är jag inte helt hästlös även om jag inte har en egen springare just nu- Zack tränas vidare av undertecknad och har ridits 3 dagar under den gångna veckan.

Jag har under lång tid drömt om att ha 2 hästar men också sagt ”en häst är för lite och två är för mycket” så kanske kan detta samarbete kännas lagom i framtiden- vi får se!

Under veckan har jag annars haft fullt upp även utan hästar- två kvällar ägnades åt halmintag och en annan kväll tillbringades på Malmöfestivalen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>