Tusen tack!

Idag skulle jag vilja ta tillfället i akt att tacka alla vänner och bekanta, arbetskamrater, blogg och facebookläsare med flera för ert enorma engagemang sedan jag förlorade Kreon.

Era kommentarer har hjälpt mycket ska ni veta och att bara kunna skriva av sig har underlättat.

Jag kan inte ens räkna de otaliga tips på annonser, uppfödare, hemsidor med mera som jag fått under jakten på min nya häst, responsen har varit överväldigande och jag har inte kunnat följa upp ens hälften av förslagen- då hade jag fått ägna mig åt detta dygnet runt i flera månader tror jag :).

Till slut blev det ju som jag hoppades- att jag hittade en häst genom kontakter vilket jag tycker känns tryggare än att köpa en vilt främmande häst som ingen vet det minsta om (fast är det ens möjligt i alla-känner-alla-i hästvärlden?).

Ett speciellt tack vill jag också rikta till min ”expert-panel” bestående av de kunniga dressyrkvinnorna Lena B, Hedwiginnan, Liv och sist men inte minst AnnH som ju var den som ”fann” hästen.

Denna kvartett har jag antastat med ständiga och otaliga mail och sms med frågan ”den här då???” och ”kan det va´nåt” och de har fått titta igenom gud vet hur många filmer av tveksam kvalité å mina vägnar. Att ni bara orkat engagera er som ni har gjort ger er en stor guldstjärna i min bok!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hedwiginnan

    Det har bara varit roligt och jag är jätteglad för din skull att du tillslut hittade guldklimpen. Tror du kommer ha en väldigt rolig tävlingssäsong till våren! Kommer du åka till X med honom förresten? Köra lite samma upplägg som med Kreon? Vore spännande att höra vad han tycker om din nya snygging.

    Svara
    • Birgitta

      Jag har inte fullt ut bestämt mig på den punkten än.

      Jag tyckte, bortsett från hjälpen jag fick av X att det var otroligt ROLIGT med dessa träningar- Kreon var liksom inte så ”likeable” så det var skönt med någon som gillade honom nästan lika mycket som jag och såg hans potential medan många andra bara skakade på huvudet.

      Nu hänger det på lite olika saker hur det blir framöver där tex både tid och pengar är inblandade.

      Jag vill gärna fortsätta att rida, tävla och träna med Zack tex och det är dels inte gratis (anmälningsavgifter, bensin, träningar) och kommer att ta tid och dels vet jag inte hur X ställer sig till att hjälpa till även med denna häst.

      Vår ”deal” med Kreon var ju att X skulle tävla och det var det all hans ridning ”gick ut på”- jag hade ju en ordinarie tränare som jag själv fick hjälp av.

      Så jag får se lite framöver hur jag gör men i sak så är jag definitivt inte främmande för att få hjälp av X om tid och pengar finns och han är intresserad.

      Svara
  2. Liv

    Det är jag som tackar för förtroendet Birgitta! Det har bara varit mig ett sant nöje att hänga med på din resa och dessutom är det förstås extra roligt att det blev ett så lyckat köp, för det är precis vad det är! Vicke verkar vara som klippt och skuren för dig 🙂 Nämnas bör också att det var en väldigt trevlig sysselsättning att titta på hästar under tiden som jag väntade på Arvids ankomst 🙂 (kanske just därför som han aldrig ville komma ut *asg*). Nej jag kan bara gratulera till en fin häst och önska er ett riktigt stort lycka till i framtiden! Bara ut och klå dem allihopa 😀

    Svara
    • Birgitta

      Ha ha…Liv…Sveriges mest positiva människa :)! Jag ska göra vad jag kan för att infria dina förväntningar :)!

      Svara
  3. Lena B

    Det har varit roligt! Och precis som Liv så tackar jag för förtroendet.
    Dessutom har det ju varit kul att titta på hästannonser ”på riktigt” istället för att bara kolla för att det är skoj;-)
    Lycka till med fina Vicke!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>