Måndag- ego-boost och fint besök

Idag var det åter dags att träna för Hans med Zack och som vanligt höll jag på att säga fick jag en rejält ego-boost medan vi krumelurade.

Hans är verkligen inte rädd för att berömma om han anser det påkallat och det var ingen ände på bra-ropen idag :).

Lilla röd kämpade på, stånkande en del och fick till både skolor, enkla byten, samlad och förvänd galopp på ett bra sätt.

Efter träningen hastade jag vidare till Vicke som jag tömkörde för en gångs skull.

Konstaterade medan han travade runt mig att just lin-springandet inte är det där han visar sig mest till sin fördel till skillnad från mina tidigare hästar som oftast sett ”häftigare” ut på töm.

Vicke ser faktiskt lite halvtrist ut och det tycker jag verkligen inte att han gör under ryttare.

När vi var klara kom Vickes fd ägare och hälsade på och det roliga var att hon sa PRECIS samma sak om Vicke som tömkörnings-modell :).

Bortsett från detta samstämmiga konstaterande hann vi med att prata massor om det lilla spetsörat och jag kände igen massor så vi tycker väldigt lika om Vicke och uppfattar honom på samma sätt.

Att hans mage är ett bottenlöst hål, att han kan ställa upp i världsmästerskapet i att bajsa, inte är så bra på travökningar, behöver komma ut och tävla ofta och är som en handväska att ha med sig överallt var bara några av de saker vi nickade instämmande åt.

Jag blev också uppmuntrad att hoppa Vicke så det tänker jag verkligen ta tag i snarast.

Verkligen jätteroligt att träffas för första gången- jag köpte ju Vicke efter endast en provridning där ägaren inte var med och sedan besiktigade hon honom i Stockholm utan att jag var med så vi har faktiskt bara haft kontakt via mail och telefon fram tills idag.

spets

Vilken fin bild Vickes fd ägare lyckades ta!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>