Onsdag- i Ullared

Ja, idag har jag alltså varit på Gekås i Ullared och mycket mer än så har jag faktiskt inte hunnit med.

Åkte till stallet och mockade på morgonen och körde dit som hastigast direkt efter Gekås för att titta till Vicke som fick en av sina sällsynta och väl inplanerade vilodagar.

Till Ullared åkte jag med en fd arbetskamrat och ”hästskötar-Lina” och det blev tid till både mycket snack om allt möjligt i allmänhet och hästar i synnerhet och så mycket shopping som vi ansåg oss behöva.

Jag handlade faktiskt ovanligt lite denna gången vilket berodde på flera saker.

Dels hade jag ju lovat mig själv att hålla på köpstoppet vad gällde flera produkter (hästtäcken tex) , dels hittade jag inte så mycket jag VILLE ha/ behövde och slutligen har jag haft väldigt mycket utgifter de senaste månaderna vilket gör att min sparkonto är hårt sargat och måste få återhämta sig nu.

Bästa köpet var nog ett par termoridstövlar för 229:–, annars blev det mest småsaker på hästfronten så som gummiband, en ny nummerbricka, vita ridhandskar, 3 par ridstrumpor, E-vitaminer och en tjockare stalltröja.

Maken fick DVD-skivor, rakblad och strumpor medan hemmet fick desto mer i form av alla möjliga rengöringsmedel, hygienartiklar, en spegel, krattor (till lövräfsningen), ett påslakanset mm.

Jag har som vanligt tagit en del kort på sådant ni kan inspireras till att köpa men dom kommer om några dagar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>