Lördag- inte söndag

Visst känns det skönt när man initialt tror att det är söndag men inser att det bara är lördag och att man har två lediga dagar framför sig! Värre är det så klart om man tror motsatsen :).

Min lördag har tillbringats med enbart trevliga saker där dagen inleddes med ett stallbesök där jag gjorde i ordning Vickes höpåsar och kraftspannar, mockade och skurade lite på ”matväggen” framför krubban som han ofta sprutlackerar med uppblött lucern när han äter.

Soya fick en cykeltur på vilken vi mötte några fasanjägare som lovade att inte missta mitt svarta jehu för en fågel 🙂 och skjuta henne.

Idag var det också dags att besöka en vän och beundra hennes nyinköpta kattunge- fullständigt bedårande!

Måste erkänna att Gullis har fått en konkurrent vad gäller sitt namn, den här är verkligen också en gullis med underbara blå ögon och en ljuvlig mjuk päls. Att den dessutom tillät mig att gosa mycket med den höjde ju betyget till full pott :), jag gillar inte egensinniga katter som man knappt kan peta på.

Vicke blev uteriden i solsken och spänstade på så fint i lång och låg form. Nu efter fysioterapibehandlingen tänker jag extra mycket på detta- att han ska jobba igenom hela kroppen.

Hästdagen avslutades med ett litet köp men det tänkte jag berätta om i ett separat inlägg inlägg imorgon.

ragdoll

Ungefär så här såg kisen ut :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Såå fin, så ser vår ut fast med lite längre päls och gråmaskad. Finaste, keligaste och jobbigaste katten i världen 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>