12 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Det är billigt även här.

      Boningshusets storlek är ett minus, kanske finns det fler (dåliga ridvägar tex). Och det HAR blivit svårare att sälja hus över lag för folk får inte lån lika lätt.

      Svara
  1. Dagge

    Där har jag varit och köpt foder :-D. Ovanligt mycket mark för att ligga så nära tätort!!

    Svara
  2. Liv

    Har också sett stället. Det är faktiskt inte alls dumt (sade hon som letar gård/hus). Egentligen är det enda hornet i sidan de tragiska ladorna som ser lite dystra ut. I övrigt är både hus, stall och ridhus riktigt fina.

    Svara
  3. Midji

    Pogledala sam slike ove farme za konje i zaista je ceo ambijent predivan. Ako sam dobro razumela Ti si tu iznajmila mesto za Tvog konja. Bas Ti zavidim. Mora da je predivno izjahati sa voljenim konjem u rano jutro u ovu divnu okolinu.Bravo za izbor!

    Svara
  4. CeciliaL

    Äsch, köööp! Hihi! Nämen, ärligt, tycker huset såg jättefint ut också! Undrar vad det finns för ridvägar om det är nära tätort?

    Svara
    • Birgitta

      ”Min” ridskola ligger ju om inte i centrala Malmö så inte så himla långt därifrån och det finns massor av ridvägar. Men just detta område där gården är till salu känner jag inte till sådär jätteväl men gissar att det i alla fall finns en massa grusvägar att rida på (precis som hos oss).

      Svara
  5. Jeguo

    Det är väl huset då…lite få rum om man är fler än två eller har planer på att bli. Det stod att det fanns ok på ny mangårdsbyggnad men det lär ju kosta en slant det också.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>