Onsdag- tack min kära bil

Pust…idag har jag klarat av ett av varje års ångest-projekt: bilbesiktningen.

Och ja, har man en snart 14 år gammal bil så bör det finnas skäl för ångest enligt min tidigare erfarenhet som förare av diverse äldre/gamla/skruttiga bilar.

Men min kära Volvo svek mig inte i år heller- jag vet inte för vilket år i rad den klarade sig med bara några smärre påpekanden och även om den måste ombesiktigas så handlar det inte om några gigantiska summor för reparationen.

En viss brun skönhet sargade ju mitt sparkonto rejält i och med att han kom in i mitt liv så nu vill det till att Volvon biter ihop och håller sig ”frisk”- jag har inte råd att köpa en annan bil på ett tag men vill ju inte heller reparera denna till vilket pris som helst- inte när den är så gammal.

Men men…bilar går i alla fall att byta ut reservdelar på…tänk om det hade varit lika lätt med en häst!

Vicke, sparkonto-förstöraren, fick i alla fall en vilodag och jag kunde komma hem lite tidigare och ge mig ut på en cykeltur med Soya i lera och mörker.

Hur lerigt det var upptäckte jag inte förrän vi var hemma igen och jag insåg att det såg ut som att någon hade sprutlackerat doggys ben med lera- hon vägde nog 2 kilo mer än vanligt med detta bihang :):

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>