Torsdag- ett frågetecken

Det är verkligen inte ofta jag blir arg på Soya- hon kommer undan med det mesta faktiskt men i morse stod hon inte högt i kurs….

Jag var av olika anledningar tvungen att ta med henne när jag skulle hoppa Vicke och hade förträngt hur det brukade gå till när hon var med när jag hoppade Archie.

Både då och i morse ekade ”Soya AKTA DIG!!!!!!” ungefär tusen gånger i ridhuset- inte för att det hade någon direkt effekt….

Ibland kan Soya se ut som ett frågetecken (”talking to me?????”) när man pratar med henne och idag var definitivt en sådan dag.

Hon stod framför, bakom och bredvid de hinder jag ville hoppa och tja…det är ju tur att Vicks är som han är- snäll.

Ryktet säger att Vicke är uppväxt kring 2 minst sagt energiska stora hundar så kanske är det som en bloggläsare trodde; ”att Soya är som en västanfläkt i jämförelse för honom”.

Nåja, ouppfostrad hund eller inte så fick vi hoppat det vi skulle och det gick dessutom bra så slutet gott allting gott kanske man kan säga 🙂 ?

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>