Mera onsdag- lite slappt trots allt

Ja, jag gick ju ut hårt i morse och var i stallet tidigt för att hinna longera en häst och rida ut Vicke i tron att jag hade mer att göra under dagen än vad som senare blev fallet.

Men det var skönt med liten ändrade planer- på så vis fick även jag, liksom gissar jag en stor del av Sveriges befolkning, några timmar att slappa.

Innan jag försjönk i lite halvdvala hann jag och Soya dock med att träffa Åsa och Vilja och vi fick en härlig timme i skogen där hundarna både fick många nya nos-intryck och fick jaga varandra lite.

Hemma lagade jag för ovanlighetens skull mat (!), fläskfilé med champinjoner och ris blev det och till efterrätt en förenklad version av Gino- jag tog helt enkelt och smälte After Eight-choklad över några av sommarens sista hallon i ugnen och serverade vaniljglass till.

Vicke fick ett snabb-besök sent på eftermiddagen- jag vill gärna mocka en gång till (läs; ta bort enstaka bajshögar) , titta till hästen i allmänhet och ge honom några morötter.

Idag möttes jag av ljudliga gnäggningar vilket alltid värmer ägarens hjärta även om jag misstänker att det var mer tanken på de kommande morötterna än undertecknad som sådan som gjorde att Vicke brast ut i glädjesång :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>